Om Albertslund

Andelsboligforeningen Jelsbuen ligger i Albertslund kommune i dejlige grønne og rolige omgivelser. Der er ca. 1 km til Albertslund Centrum og mindre end 1 km til Vestskoven. Tæt på ligger grønne arealer, et væld af legepladser og Albertslunds kendte og fantastiske stisystem. Albertslund har lige så mange kilometer stier som veje. Stisystemet betyder, at cyklister og gående kan færdes overalt i Albertslund uden at skulle krydse befærdede veje.

Der er både indkøbsmuligheder, spisesteder, institutioner, skoler og idrætsfaciliteter tæt på andelsboligforeningen Jelsbuen.

Om Albertslund Kommune 

Kun 20 minutter fra eller knap 17 km vest for Rådhuspladsen i København ligger Albertslund Kommune, som har knap 28.000 indbyggere. Omgivet af skov og grønne områder er det en by, hvor boligområder og natur går hånd i hånd. Over 60 % af Albertslund Kommune er dækket af skov og grønne områder. 

Miljøaktiviteter, gode rammer for børn og unge og alsidige kultur- og fritidstilbud har høj prioritet i Albertslund Kommune.

Se mere om Albertslund Kommune her.
 

 

 

 

Områdekort

Med kortet nedenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Klik på "Kort" i nederste venstre hjørne af kortet for at se vejkort-visning i stedet for satellitfotos.

Street View (gadevisning)

Med Street View nedenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.

Grundejerforening

 

Jelsbuen er med i Grundejerforeningen Buerne, som er en sammenslutning af boligforeninger i Buerne bestående af andelsboligforeningerne Jelsbuen, Milebuen og Ulfbuen samt de tre afdelinger i Bo-Vests boligadministrationsselskab Eskebuen, Oldbuen og Rimbuen. 

En repræsentant fra bestyrelsen i Jelsbuen deltager i grundejerforeningens møder og arbejde. 

Grundejerforeningen har bl.a. ansvar for veje, renovation, belysning, den fælles legeplads og en del af de grønne områder. 

 


Vis stort kort
Vis stort kort

Vejrudsigten fra DMI

Her kan du se vejrudsigten for området tættest på os

2-døgnsudsigt

3 til 9-døgnsudsigt

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk