Om ejendommen

Andelsboligforeningen Jelsbuen blev bygget i 1990 og består af 43 andelsboliger og et fælleshus.

Boligerne er fra 2 til 4 værelser med boligareal på 55m2 til 101m2. De fleste boliger har egen have og ellers en altan. Hver bolig har desuden sit eget skur og ret til at bruge fælleshuset og øvrige fælles faciliteter (værksted, redskaber, tørretumblere, parkeringsplads mm.).

Se plantegninger af boligerne her: http://jelsbuen.dk/20731/plantegninger

Om foreningen

Andelsboligforeningen Jelsbuen ligger i Albertslund i dejlige grønne og rolige omgivelser. Der er ca. 1 km til Albertslund Centrum og mindre end 1 km til Vestskoven. Tæt på ligger grønne arealer, legepladser og Albertslunds stisystem.

I Jelsbuen bor både unge og ældre, og mange børnefamilier sætter pris på både bebyggelsen og Albertslund som kommune at bo i.

Foreningen blev bygget i 1990 og består af 43 andelsboliger og et fælleshus.

Jelsbuen er en andelsboligforening. Beboerne har købt en andel med ret til at bebo en bolig. Den indvendige vedligeholdelse af boligerne (samt de enkelte haver) står beboeren for, mens den udvendige vedligeholdelse (f.eks. tag, udvendig maling, kloakker, fælleshuset, mm.) er fælles for foreningen.

Som beboer sætter vi pris på, at du er en aktiv del af foreningen. Derfor holder vi bl.a. to årlige aktivitetsdage, hvor vi gør fælleshuset og omgivelserne i stand.

Som beboer har du mulighed for at arrangere andre fælles aktiviteter i foreningen, fx fastelavn, sommerfest og julehygge.